Friday, August 8, 2008

Õpime uuesti käima

Nii, esimesed arglikud sammud, naasmaks pärast kuuajalist pausi pokkeri samavõrd peibutavasse kui hirmutavasse maailma, said täna tehtud.

Toksisin Absolute Pokeris 0.05/0.10 lauas. Kusjuures lahti oli vaid üks laud. Tahtsin veenduda, kas ma ikka mäletan enam seda mängu.

Selgus, et üht-teist on ikka peakolusse settinud ning päris lootusetu mäng ei olnud. Sain enam-vähem aru, miks ja mida ma teen. Võit, 6 BB pole just suur, kuid moraalselt oluline. Oleks ikka korraliku koosa saanud, siis oleks äkki....hmm....kummi edasi venitanud.

Praegu sain hea meki suhu, nii et...loota võib, et siis blogisse hakkab nüüd taas tihedamalt sissekandeid tulema. Lubada siiski ei julge. Kuni septembrini olen suht-koht hõivatud.

Pilt ikka kah :)

4 comments:

Lennart said...

Kas sa oled Absolute'i superuserite skandaaliga ikka tuttav? Soovitan soojalt boikoteerida seda tuba(ja Ultimate Beti), see ei ole kasulik online pokkerile.

Nozzu said...

Eee....ei olnud. Nüüd tutvusin teemaga. http://www.neverwinpoker.com/absolute-poker-cheating-master-account-coverup-at-2-plus-2-poker-forums.htm

Noh, tõsiselt ma seal nii ehk nii mängima ei hakka. Pärast mõningast harjutamist kobin Full Tilti tagasi.

PokerDevil said...

Welcome back.

Jõudu ja jaksu jalgadesse! :)

Nozzu said...

Tänud :) Katsun jah võimalikult käbe jalgadele saada uuesti. Näe tänagi mängisin natukene.