Monday, December 14, 2009

WooT

Ära tuli! Ei, mitte esimene miljon. Aga siiski, üks endale seatud eesmärkidest sai täidetud ning Full Tilti kontole on kogutud 100 doltsi.

See võimaldab mul astuda oma pokkerimängija teekonnal ühe astme võrra kõrgemale. Levelile 0.10/0.20.
Eks näis mis saab, raske vaeva ja nüri järjekindlusega kogutud 500 BB on katsetamiseks küll suht ohutu summa aga...vaatamata sellele, et kõnnin paksul jääl, ei tohi unustada, et paks jää on sama libe kui õhuke jää, nii et kukkuda on lihtne.

Ning kui ma peaks kukkuma 80 daalani, kolin tagasi 0.05/0.10 levelile.

edit: TUTURUTUTUU - esimene shot uuel levelil lõppes eduliselt. Kasum 0.01$. Yai.

Aga isegi selle lühikese, paarisajakäelise sessiga oli tunda, et tase ning vastaste mängustiil on uuel levelil ikka tunduvalt karmim. Keskmine VPiP laudadel jäi kusagile 17-22 kanti samal ajal kui level madalamal oli see tihti 40+. Kui 0.05/0.10 oli üheksa mängija kohta tavaliselt 3-4 venda kelle vpip oli üle 50 siis uuel levelil on laua kohta 1-2 sellist tegelast. Mis minu meelest on positiivne. Kui pool lauast callib millega iganes siis läheb mäng ikka liiga loteriiks.

3 comments:

Anonymous said...

miks sa ei uuenda oma blogi jälle? inimesed käivad seda aeg-ajalt ikka uuesti külastamas, sest kirjutasid nii hästi. tableratings näitab, et sul on kerge downswing, nii et oleks just huvitav ja õpetlik kuulda võitva mängija mõtetest kui asjad ei lähe parasjagu tõusujoones.

Anonymous said...

ha, I am going to try out my thought, your post get me some good ideas, it's really awesome, thanks.

- Norman

Anonymous said...

I'd say you need links back 2 u to bring that traffic up a notch (or a grip). I Flash Flip, provide an xRumer service that will explode your traffic. Give me a hollar.

- Flash

google xrumer