Tuesday, July 8, 2008

Rott

Lõin vedelaks. Jälle. Lihtne on mängida oma poolteist tundi täis, kui oled miinuspoolel. Aga nii kui väike kasum käes, tahaks ära joosta. Ja mitte ainult ei taha vaid ka jooksen - nagu täna.

Vaevalt oli veerandsada kätt toksitud, kui sain UTG 99 kätte. Raise. Sain ühe calleri ning üks mees raises oma AAga. Callisin. Flop: 293. Jehuu - BINGO!
Betin, üks callib, ässamees raiseb. Mult omakorda raise, vahele call ja hiinlane ässadega teeb omakorda raise. Callin ära nagu ka kolmas mängus olija.
Turni 2 toob mulle maja kätte. Bet, Call, Raise, Raise, Fold(jäime hiinlasega kahekesi) Raise ässapoisilt ning lõpetan ringi calliga. River on J, teen beti, hiinlane callib. Näitan maja ette ning pistan enam kui 20 BB suuruse poti taskusse.

Kõik on ju ilus. Aga mina löön verest välja. Kasum kahe laua peale kokku 12 BB ja näe, ei julge enam mängida. Kaabin minema.
Sellise roti mentaliteediga heaks pokkerimängijaks ei saa. Keegi mingit pokkeripsühholoogia artiklit ei oska soovitada?

5 comments:

Anonymous said...

tubli. pohhui see poolteist tundi. sul oli mitu kaotusega päeva. nüüd on tark vaikselt vorm tagasi saada. kasum lukku ja lauast välja seniks kuni tagasi downswingist välja jõuad.

Anonymous said...

nõustun eelmisega....

pohlad see , kaua mängid, oluline on kasumlikus... u know

ma grindisin nl10nes 3h jutti enne kui nulli tagasi sain, kaardijooks oli nii v***us, et paha hakkas... floppad seti, nööbid lõpuks sisse... call, riverdatakse mast, rida, parem set, mis iganes...

pärast sellist sessi onka lihtsalt hea lauast tõusta kasumiga... ükskõik kui kaua v vähe mängind oled

Anonymous said...

Sisuliselt pole sul ju tõesti midagi lauast lahkudes kaotada, sest rakebacki jms vist väga pole ning boonuspunkte pole vaja täis teha.

See-eest sai kena lõunasöögi selle summa eest ;)

Anonymous said...

1.5 tundi päevas,mitmes lauas?
Ühes FR lauas ~60kätt tunniga,1.5tunniga heal juhul 100kätt.Oleneb muidugi,mis su mängu eesmärk on,kas lihtsalt lõbu pärast mängida või edasi areneda aga sellise käte hulgaga näitab tulemus peamiselt kaardijooksu,mitte su mängutaset.
Soovitaks võtta laudu juurde,kui sa korraga kauem mängida ei suuda/saa.
Ja peale esimese suurema käe võidu saaavutamist lauast jalgalaskmine on algajate üks tüüpilisemaid ja rumalamaid vigu,eriti kui see harjumuseks saab,sest pikemas perspektiivis pole sellel suurt tähtsust.Mis kergelt tulnud,see kergelt läinud,ütlemine kehtib ka pokkeris ja sinu bankrolli tegeliku suurenemise/vähenemise määrab su mäng tuhandete õigesti /valesti tehtud otsuste põhjal.

Keiss said...

Täna läksin NL10 lauda 4£, väljusin 24-ga. Laudu oli 6-10, isegi igav oli...muidugi kõigis nii ei läinud, paar donkamenti ja buy-ini läks ka. Aga 2h mänguga siiski 400 eeku plussi nii. ma ei saa aru, miks sa ühe-kahe lauaga pelad, imelik ei ole vä?