Saturday, November 8, 2008

Sedapsi

Et täna päeval polnud laudu, kus mängida, tegin jälle ühe 15 daala boonus vabarulli. Seekord jäin kolmandaks ning teenisin kolm dollarit. A välja makstakse need boonuse vabarullid vist siis, kui ennem registreeritud boonused läbi on.

Nüüd togisin lauda kah. Võrreldes eelmise korraga jooksis kaart hästi. Nii, et rabelemist oli kõvasti. Õnnestus 8 BB plussi kah jääda. Kuigi vahepeal oli seis juba nutune.


Ranka palus statte näha. Siin nad siis on. Ega selle 1600 käe pealt mingeid järeldusi teha ilmselt ei saa. Aga....noh, ehk näitab mingit tendentsi.

Üldine

Positsioonid

6 comments:

Ranka said...

Fixed limitist mängu dünaamikast eriti midagi ei jaga aga statide järgi oled TAG ning arvaksin, et vastaste üle peaksid eelist omama.

Võib-olla natukene loosemaks minema ja hilistelt positsioonidel (steal) ennast avama. Dunno, fixediga pole nii väga tegelenud.

Aga nagu ma mainisin - vastaste üle peaks eelis olema ning tõenäoliselt võitev mängija. Vaikselt mängi ja küll jõuad kõrgematesse limiitidese ja kui juba suuremad rahad mängus, küll siis hasart ja õpihimu kasvavad.

PS! Ära kunagi unusta lauset: "Kes tasa sõuab, see kaugele jõuab!"

Nozzu said...

Kuule, aitähh sulle Ranka! Tegelikult kah, seda oli kena lugeda.

Tean küll, et olen üks vana weirdo, kes silm punnis peas jonnakalt ühe lauaga microlimitit taob :)
Aga...eeh, see postitus andis...hmm, mai tea, enesekindlust ja mängulusti tublisti juurde.

Siiralt

Ranka said...

Parem jonnakalt ja vähehaaval aga stabiiselt TÕUSVALT ühte lauda mikros, kui jonnakalt iga kuiselt deponeerides X lauda mid-high steiksis.

Naxer said...

Taolise väga tight stiiliga poleks küll erilist probleemi ilmselt ka 10-20 lauda lasta. Või on sul mingid readid olulisel kohal ja uurid puurid pingsalt enne igat otsust? Lihtsalt soovitan olla julgem. Võta nt mõne päeva eesmärgiks mängida 1k kätt...pane mingi 3-4 lauda ja mängi 3-4 tundi...vbl mitte korraga aga nu päeva jooksul vms. Samas väldi tilti ja...siis pärast vaata tulemusi ja näita teistele:)

Anonymous said...

Hei!

Palun võta minuga ühendust - pokkeriblog@hotmail.co.uk. Üks huvitav ettepanek blogi teemal välja pakkuda.

Tänud!
Janar
http://pokker.wordpress.com/

Anonymous said...

huvitav kas ma olen ainuke, kellele tundub et need janari "huvitavad ettepanekud" on reeglina mingi bullsh*t stiilis "suppper pakkumine!!! annan tasuta $5 kui registreerid läbi minu lingi xxx pokkeritoa kasutajaks. raha saad kätte koheselt peale seda kui oled $2000 reiki genereerinud"