Sunday, February 22, 2009

Must või valge

Taas üks märkimisväärne päev. Pea aegu, oleks saanud öelda, et märkimisväärselt must, sest paistis, et tulemas üks elu sügavamaid miinuspäevi. Seis oli vahepeal miinus 34 BB.

Et ma seda miinust aga viimaste kätega poole võrra vähendada suutsin, siis nüüd ei oskagi enam seisukohta võtta, läks mul siis halvasti või hästi. Optimist ilmselt leiaks põhjuse rõõmustada, pessimist aga näeks võimalust halamiseks. Mulle on paraku omane pigem pessimismi kalduda :)

Aga samas oli täna ka positiivset. Tegin ENDA jaoks jälle tõsise mammutsessi. 250 kätt. Rõhutan veelkord, enda jaoks :P.
See sai teoks tänu sellele, et loobusin paar päeva tagasi kasutamast sellist vidinat nagu Holdem Indicator. Tegemist siis abiprogrammiga, mis mõeldud tõsistele handicappidele pokkeris. Pole söandanud avalikult eriti tunnistadagi, et seda proget kasutan.
Anyway, et see indikaator minilaudu ei toeta, siis ei saanud siiani rohkem kui ühel laual korraga toweris mängida. Aga nagu öeldud, viskasin nüüd kargud minema ja proovin omal jalul edasi liikuda. Mis tähendab seda, et senise ühe laua ja 100 käe asemel saan teha kahel laual 200 kätt päevas.

Paraku jah, nagu allolevalt pildilt näha, ei õnnestunud need esimesed iseseisvad sammud just kõige paremini. Aga jätkame koperdamist.

No comments: