Monday, October 20, 2008

Vaikelu

Täna pole suurt midagi rääkida. Et tahtsin paari õpitut asja katsetada ning preflop mängu väheke teravamaks ajada(arvan, et kaitsen liiga vähe blinde), siis togisin ainult ühe lauaga.

Vahepeal olin juba suht kenasti 7 BB plussis aga suutsin kiusatusele lahkuda vastu panna ning jäin mängima. Suva see 7 BB, kogemused on rohkem väärt, eksole. Mäng lõppes seisul -1 BB. Ehk siis jäin sisuliselt nulli.

Ei taha küll ära sõnada, kuid arvan, et hakkan vaikselt-vaikselt keskkonnaga kohanema. Oot, kas ma ütlesin seda juba kolm posti tagasi ning sellelel järgnes raju 20 BB miinus? Oli vist jah nii. Aga ok, eks seda homme näha ole, kas õnnestus jälle halb õnn nagu solgipang endale kaela sikutada.

3 comments:

Anonymous said...

kas sa oled natuke imelik või loll?Mis kuradi halvast õnnest sa räägid kui mängid 100 kätt sessiooni jooksul. See pole absoluutselt mingi sessioongi - üks korralik sess on ca. 1000-3000 kätt, seda nii 2-3h. Võta endale 2 lauda lahti ja mängi korraga 2000 kätt ja siis tule halama, kui halvasti või hästi sul läks. Mees tee endale pokkeri põhitõed selgeks twoplustwo.com!

Nozzu said...

Hästi paned anokas :D. Pokkeri põhitõde: korralik sessioon on 3000 kätt.

Muide, tavaliselt mängigni kahe lauaga ning kaks tundi.
Selle ajaga jõuab Toweri FL tubades, kus keskmiselt mängitakse tunnis 50-60 jaotust, teha 200 kätt.
Et 2000 kätt teha kahel laual peaksin seega mängima kümme korda kauem ehk 20 tundi. See tähendaks siis, et ma peaks töölt ära tulema ning võiksin ööpäevas magada vaid 4 tundi.

Või siis, et mitte ajakulu suurendada, avama korraga küme korda rohke, ehk 20 lauda.
Isegi kui ma tahaksin/suudaksin mängida korraga 20 laual ei oleks see Toweris võimalik kuna limiidil 0.25/0.50 on seal üldjuhul valida ainult 4-6 laua vahel.

Seega lühidalt, anokas: Ära mölise kui sa teemat ei valda.

Anonymous said...

Suuremahulised sessioonid- vastavalt sellele luck/upswing/downswing selle aja jooksul aga ega sellepärast väiksemahulisel sessioonil midagi erinevat pole. Ikka samad tõusud-mõõnad ainult rahaliselt väiksem.

Kõik ei mängi "miljon" kätt kuus läbi! Ja huvitav jah, misajast pokkeri põhitõde on sessiooni jooksul mängida 1000-3000 kätt? Seda tarkusetera pole vähemalt mina veel ühestki raamatus välja lugend. lol