Wednesday, December 31, 2008

Järjekordne "sisukas" postitus

Ärkasin pool tassi kohvi ning sigarett tagasi. Viimase maised jäänused tossavad siiani tuhatoosis, lisades oma panuse lõhnabuketti millellele annavad tooni nurgas vedelev kilekott olmeprügiga ning pesemata nõud kraanikausis ja köögikapil. Naine on juba nädal aega kusagil ära, kassi pole suutnud koristama õpetada ja ise ei viitsi.

Raadio 3 lainele krutitud krapis iniseb Lauri Saatpalu laiast, ringidest koosnevast maailmast. Läidan järgmise sigaretti ning refillin kohvitassi. Kange kohv + sigarett võrdub hommikusöök.
Järjekordne aastaring on täis saamas. Minu esimene harrastuspokkerimängijana. See vääriks nagu mingit põhjalikumat kokkuvõtet ja tagasivaadet. A TÜNG....mul pole praegu aega.

Kell hakkab juba kaks saama, mis tähendab, et mul on jäänud neli tundi, et viia end sotsiaalselt natukenegi vastuvõetavamasse vormi. Hankida kuskilt positiivne ellusuhtumine, puhtad sokid ja mingi kuradi kingitus. Viimast ma lähengi nüüd otsima.

Nii, et selle kokkuvõte juurde asun homme või suure tõenäosusega nädalavahetusel.

Teile kõigile aga soovin meeleolukalt raju aastavahetust ning hääd kaardijooksu järgmise 365 päeva jooksul.

To be continued...

5 comments:

Anonymous said...

Iga 10000 käe järel oleks veel parem. Tundub, et sulle meeldib blogi kirjutamise peale rohkem aega kulutada kui pokkeri mängimisele. Võta nüüd neli lauda korraga ette ja püüa paar tundi vastu pidada:)

Head uut aastat ka!

Anonymous said...

oled uuel aastal ka jõudnud mängida. kriba mingi eelmise aasta kokkuvõte ikka valmis kui aega leiad.

Nozzu said...

Kriban kindlasti, kui aega saan.

Paraku on jälle kuidagi nii kujunenud, et jõuan töölt alles kell 7 õhtul koju. Pea paks otsas ja hull roidumud kallal. Sellises seisus mängida ei tihka ja kirjutada ei jaksa. Tänane päevgi läks täpselt selles rütmis.

Kaks sessi olen alanud aastal siiski teinud. Siiani on graafik ülespoole liikunud :)

Aga suur tänu huvi tundmast.

Anonymous said...

iga päev külastan su blogi aga sa ei uuenda enam kunagi :(

Anonymous said...

kas sa see kuu mingi kokkuvõtte ikka kirjutad või mis toimub üldse? jätsid pokkerimängimise katki? uuel aastal on see blogi nukralt välja surnud olnud senini.