Friday, June 20, 2008

Marru ajavad siuksed mehed, kes sinust taga olles callivad kaasa ja siis riveril kobistavad mingi ime kaardiga sust parema käe. St. kui nad kaasa callivad ja paremat kätt kokku ei aja, siis teevad sellised mehed muidugi rõõmu.

Situatsioon: Mul AKo käes big blindil. Betin preflopis. Terve rida callereid. Flopp KxK rainbow. Saan paremalt käelt beti, raisen. Kõik callivad. Turnil juba dikteerin mina mängu ja betin. River toob lauda 6. No täiesti ohutu kaart. Aga mees kes flopil bettis teeb äkki taas minu ees beti - hmm...ilmselt oleks ma pidanud pikemalt juurdlema aga virutasin sellele raise selga kohe. Bääh, loomulikult oli vennal K6 käes.
No miks pidi just see kuus riveril maha tulema. Kõigist võimalikest kaartidest just see õnnetu kuus. Nöök noh.

Aga nagu öeldakse: kui sa kolmikuga suuresti ei kaota, siis sa oled seda valesti mänginud.

Lõpptulemus hapu -7 BB


6 comments:

Anonymous said...

Vabandage, aga teil on suurepärane eesti keele oskus!!!

Nozzu said...

:) Kas see oli nüüd iroonia? Kui jah, siis möönan, et õigustatud.

Kui aga ei, siis olgu märgitud, et oma igapäevast leiba teenigi tegelikult kirjutades. Nii, et mõningane sõnastusoskus on tõepoolest ehk külge hakanud. Suurepärasest muidugi asi kaugel.

Ent blogi sissekandeid tehes ei viitsi ma lauseehitusele ega grammatikale suuremat tähelepanu pöörata. Paristan kähku hingepealt ära ning pressin "publish" nuppu.

Niivõi teisiti: aitäh :)

Anonymous said...

Ega jah, seda blogi on tõesti väga mõnus lugeda just hea keelekasutuse poolest.

Nozzu said...

Tänan-tänan ;)

Samas ei ole mul miskit vastu panna näiteks Naxeri tormilisele ja humoorikale gambleri blogile või siis Ranka rajule ent samas (kui ta ainult viitsib) ka analüütilisele ja harivale pokkerimängija veebipäevikule. (Te ju loete neid kah, eks)

Ent ega ma peagi nende ega ühegi teise bloggeriga konkureerima. Blogi pidamine pole võistlus.

See on...ma ei teagi, mis see on...see annab nagu mingi lisa mõõtme pokkerimängule.
Väljund, mis kompenseerib ehk mõneti netipokkeri sotsiaalset vajakajäämust võrreldes live pokkeriga.

Anonymous said...

no sinu blogi suur pluss ranka või naxeri omaga on see et anonüümsed saavad kommenteerida. ranka foorumis käis mõni aeg tagasi arutelu sel teemal ja ta "keeras kraanid kinni". ei meeldi blogipidajad kes sülitavad oma lugejate peale ning otsustavad alalise tsensuuri kehtestada. õnneks sina pole üks neist.

Anonymous said...

tahtsin veel öelda et loodan et kõige elavam blogilugejatepoolne arutelu tuleb nüüd ranka blogist sujuvalt siia üle. lubasid sa ju nüüdsest taas tõsisemalt täiendada oma blogi ning igapäevased või ülepäevased sissekaned aitavad sellele kindlasti palju juurde et rahvas leiaks pidevalt põhjust siin käia.