Sunday, June 29, 2008

Õudne lõpp

Kuu algas küll hästi, kuid lõppes masendavalt. Tänane sessioon läks ikka täiega aia taha, mille tulemusena kuu raudselt nullis. Täpseid numbreid ei viitsi ega saagi vaadata, kuna keerasin endal postresQLi või mingi taolise andmebaasimootori pekki ja kaotasin PT3est kõik käed.

Ühes lauas suutsin end nullis hoida, jäi mingi 20 senti miinusesse lõpuks aga eine laud vajus ja vajus allapoole. Lõpuks sain küll 1.25 doltsi pealt üles kolme peale. Siis paar kätt enne kui saja piir ette oleks jõudnud, tulid poket kümned kätte. Raisesin hiliselt positsioonilt, sain reraise SBlt - call. Maas 10xx. Lahe, teen call, ta betib, ma raisen. Turn toob Q lauda. Betin, saan raise selga. Showdownis selgus, et vastasel oli QQ käes. No masendav, oleks selle ligi 7 doltsise boti võitnud, oleks tänagi enaqmvähem nulli jäänud. AGA EI!. Kaotasin kõik. A noh, mis see oleks ikka maksab. Mõned doltsid, nagu selgus.

Täna saan teile presenteerida kuidas oskab Holdem Manager graafikuid joonistada. Heasti oskab. Ei peagi kahte eraldi pilti kleepima siia - see oskab ka päeva kaupa nädiada. Paraku on vaatpilt kole - 20 BB


No comments: