Friday, June 27, 2008

Vaikselt hakkab mädanema juba

Loomult pessimistina, oli täna juba vahepeal siuke tunne, et saan täna -40 BB kaotust kirja. Mõlema lauaga vajusin aina sügavamale ja sügavamale.

Siukseid nõmedaid hoope sain kah nagu ässa kolmikuga kaotus "tänu" riveril täis kobistatud mastile. Ok, mai jaga seda oddside värki veel nii hjästi, ilmselt andsin talle oma pocket ässadega laamendades piisavalt head odsid masti tõmbega kaasa karjuda aga ikkagi...vandesõna lendas huulilt kui kindalna paistnud rahahunnik minema libises. Paar sellist nõmedat altminekut oli veel ja nii see juhtuski.

Mingi 190. käe juures suutsin end isegi kergesse plussi mängida aga siis langesin paari käega jälle 12 BB miinusesse. Mõtsin, et nüüd pole siin enam midagi kaotada ja mängisin edasi, parasjagu käis happy hour kah, mil FTs punkte topelt jagatakse.

Pool tundi logistamist ning kahjum oli kahanenud -6 BB peale. Et õnnelik tund oli kah kohe läbi saamas, siis tegin minekut. Ei teagi nüüd, kas tunda headmeelt selle üle, et suuremast saunast pääsesin, või siiski padi nätskeks nutta kuna taaskord ei suutnud kasumit teenida.

-3 BB

-3 BB

3 comments:

sancs said...

Minu meelest läheb sul ikka ülistabiilselt, mul ei ole arvad juhtumid kui sessiooni lõpuks on -20 bb/100 või siis vahel harvem ka vastupidi...
Üksikute sessioonide üle nutmise olen ma ammu juba maha jätnud ja vaatan arenguid rohkem kuude ning nädalate lõikes.

Ranka said...

...siiski padi nätskeks nutta....

hahahahah. Ei naera su ebaõnnestunud sessiooni üle vaid väga hea väljendi üle ;)

Anonymous said...

huvitav on vaadata polli ranka blogis hetkel (ranka666.blogspot.com). ta küsib seal kas anonüümsed peaksid saama kommenteerida sest mõni aeg tagasi tekitas ta palju pahameelt oma blogi püsilugejates tsensuuri kehtestamisega. siin pollis ei ole võimalik hääletada anonüümsetel kasutajatel endil ehk neil keda see poll otseselt mõjutab (meenutab natuke keskerakondlikku suhtumist kus tehakse head kõigile võrdset nägu aga tegelikult petetakse mingi ebameeldiva salanipiga). sellegipoolest tundub et ka registreeritud kasutajad igatsevad pigem anonüümseid kommenteerijaid tagasi kui neid eemale peletada. huvitav on näha mis juhtub kui ranka on sunnitud anonüümsetel kommenteerimise taaslubama. ma arvan et: a) teda kritiseerivad anonüümsed kommenteerijad polli tulemuste tahtliku kallutamise pärast; b) suureneb negatiivsete ja mõttetute kommentaaride arv et karistada rankat tsensuuri ajutise kehtestamise pärast; c) ranka blogi ei saa hoolimata anonüümsete kommentaaride taaslubamisele tagasi oma endist populaarsust ning jääb kiratsema kuna anonüümsed kommenteerijad on üle liikunud blogidesse kus neid koheldakse inimväärselt ja nende kommentaarid on teretulnud;