Wednesday, February 27, 2008

Napp pääsemine

Pokkerijumalad on jälle minu poolel. Sessi alguses sain kohe full housega kenasti 10BB plussi. Siis oli tükk aega musta maad, nii et langesin 45 jaotuse ajaks mingi 1 BB võrra miinusesse. Seejärel tuli kätte 99, a ma vist ei julenud raiseda vaid lihtsalt callisin(viga, hiliselt positsioonilt oleks pidanud raisema) floppasin 9 ja võitsin end jälle 8 BB plussi. Seejärel tiksusin taas sujuvalt allapoole.

Ning siis, kui aeg oli õmber saamas ja stack vaid 3 BB plussis, võtsin auto post blindi eest linnukese ära ning otsustasin, et ootan veel blindid ära ja lahkun. Et kui siis lõpetan, jään täpselt samapalju plussi kui eile miinusesse. Mõttes tegin endaga veel diili, et ainult AA ja KK raisen ja lähen floppi vaatama (tilt?).
Aga siis kui veel kaks kätt oli blindini, ehk varaselt positsioonilt, tuli QQ kätte. Mõtsin, et mis siis ikka, teen selle raise ära.
Jäime viiekesi mängu. Haa ja flopp oli 777. Esimene mees betib, teine fold, kolmas call, mina raise, neljas fold, ning kahelt lauda jäänud mehelt call. Turn toob 4 lauda. Eelmine bettija jälle betib. Hmm, mis tal käes võib olla?
Minust tugevam maja ilmselt mitte, muidu oleks ta preflop raisenud. Nelik kah mitte, muidu oleks ta teinud flopil reraise. Ilmselt siis minust väiksem maja või on ta tõesti nii rumal, et hoiab lihtsalt ässa ja rõõmustab, et näe kolmik käes :) Anyway ma raisen. Mõlemad callivad.
River toob kolme lauda. Ja jälle see vend betib. Hmm rida? Võimalik aga see mind ei hirmuta. Üks callib külmalt. Mind jätab tema call samuti külmaks. Raisen. Mõlemad callivad. Võidan 39 BB poti ning saan oma triobetis mängitud aja suurima kasumi. Ja seda eelviimase käega. Magus. Käsi ise siin.

Kogu sessioon lõppes 30 BB plussis.

1 comment:

Anonymous said...

tõstmine AA KK QQ'ga ei ole kindlasti tilt kui ootad vaid blinde ja mõtled, et rohkem midagi ei mängi... see on ettevaatus... või isegi kartus, et äkki saad vahetult enne lõppu veel vastu vahtimist ja kaotad senise plussi...

ja mis puutub sinu teooriasse, et su tilt seisneb selles, et sa muutud väga ettevaatlikuks, siis ei
SA MUUTUD ARAKAS, ja säärasest hoiakust hoia eemale ! hinga rahulikult ja mängi oma mängu edasi :)