Saturday, February 2, 2008


Triobet kandis enda sünnipäevapuhul mu kontole 9.49 doltsi. Sai siis paarsada kätt klõbistatud.
Hoopis mõnusam mängukeskkond kui Partypokeris, kus vähemalt mikrolimiitidel toimub permanentne donkfest, nii et mäng on ikka paras loterii. Triobet on aga tunduvalt tightim IMHO ning seetõttu toimivad õpitud teooriadki paremini.

Pärast paarisaja jaotuse mängimist lahkusin paaridoltsise kasumiga. Ok, olgu siinkohal selgeks tehtud, et ma ei rõõmusta siin mitte nende mõne võidetud dollari pärast. Mkm, asi ei ole rahas. Pole oluline, mitme dollariga sa plussi või miinusesse jääd, vaid ikkagi mitme big blindiga.

Mängisin lauas, kus big blindi suurus oli 0.10 euri, võitsin ümmarguselt 1.5 euri, seega jäin 15 big blindiga plussi. Ehk siis, oleks mänginud 10/20 lauas, kus blindi suurus siis vastavalt 10 euri, oleks tänane kasum olnud 150 euri.

Muidugi, 10/20 lauas mängimiskes peaks mu stacki suurus olema vähemalt 250 euri ning kogu bankrolli suurus vähemalt 1500 euri.
Siukeste summade peale mängimiseks pole mul praegu aga ei närvi ega finantsi, seega toksin microlimiitidel edasi ning täiendan oma kogemustepagasit. Kes teab, võib-olla ühel ilusal päeval.....

No comments: