Monday, February 18, 2008

No ei

jooksnud täna kaart. Ainult mingit prügi pildus nagu Rag n´ Sell. Vajusin algul kohe miinuse mülkasse ning tiksusin seal mingi kuuskümmend kätt.

Ühtki korraliku pocketit kah ei tulnud. Fck, ma oleks isegi TT üle õnnelik olnud a EI. Ei saa. Mitte mulle. Lõpeks BB õnnestus kaks paari flopata, üks neist top pair. Pushisin kuni lõpuni ja õnneks ei visanud mingit kõrgemat kaarti lauale. Lõpetasin 10 BB plussis. Vähe - võrreldes eilse kaotusega aga polnud aega siin rohkem toksida. Pealegi pärast miinusesse jäänud sessi oleks katastroof jälle miinusega lõpetada. Parem siis juba pisike pluss.

Järjekordne krdi Lohh Nessi koletise pilt kah:On ju sarnased:

3 comments:

Anonymous said...

üks soovitus: ära mängi nii pikkasid sessioone kui näed, et miinusesse hakkad jääma. kui kümnekonna käe järel on miinus, siis pane lihtsalt laud kinni ootamata isegi blindide sinuni jõudmist ja ära see päev rohkem enam mängi. sellega väldid tilti ja sellest tulenevaid kehvasid otsuseid kaardilauas ning hilisemaid negatiivseid emotsioone.

Nozzu said...

Aitäh soovituse eest. Ma olen ise kah seda vaadanud Poker Officest, et pikad sessioonid (100 + jaotust) on mulle pea alati miinusega lõppenud.

Aga ma ei olnud kindel, kas see ikka on strateegiliselt õige otsus miinusepealt välja kolida või tuleks ikka plussi pingutada. Noh paar korda on ju õnnestunud mülkast välja murda kah uuesti.

Aga kuidas siis ikkagi otsustada, millal välja minna - kas siis kui pool stackist on maha mängitud. Või tõesti nii, et kümnekonna käe järel...hmmm...aga kümneses lauas on see ainult üks ring ja üldiselt reeglina oledki siis väikses miinuses tänu blindidele....hmm....äkki siis vaadata esimese viiekümne jaotuse põhjal?

Anonymous said...

See minema jooksmine ja asi pole ka lahendus.

Prod on selle peale öelnud play hours not results, ehk siis maakeeli mängi tunde, mitte tulemusi.

Omast kogemusest võin seda öelda, et teed lühikese sessi ja oled mõnusalt plussis ja siis jätad järele. Aga karm tõsiasi on see, et enamasti ikka ebaõnn ajab taga ja seda just low limitil.

Seega loo moraal võiks olla, planeeri mingi kindel ajaühik mida mängida ja katsu igat kätt veatult mängida, küll siis see tulemus ka tuleb.

Jõudu tööle!