Saturday, May 17, 2008

Card-dead

Jätkame tühikäigul. Sain sessiooni alguses küll 12 BBga plussi kuid lõpuks tiksusin blindidega ikka sama hästi kui nulli omadega.

Ei teind vigasid kah. See üks suurem kaotus, noh, seal kaotasin lihtsalt väiksema kikkeriga. Nagu ma ka oletasin, sest mul oli top pairi kikkeriks 2 :) A noh, tasus ikka showdownini minna mu arust, kuna vastasel võis olla ka second pair käes ning mingit agressiivsust ta ei näidanud.

Lõpptulem: +2BB

3 comments:

Anonymous said...

kui peale mingit üheteistkümnendat või kaheteistkümnendat kätt oleksid ära lõpetanud, siis oleksid mõnusa plussi kirja saanud. aga eks see kasumi lukustamine õigel hetkel ongi algajale mängijale suht raske tabada ja nõuab kuudepikkust mängukogemust.

sancs said...

to anonüüüümus
kasumi lukustamine? kamoon.. sellise ebausuga küll pokkeris kaugele ei jõua. eile hakkasin mängima ja võitsin esimeste kätega kohe 50BB, kas ma oleksin pidanud lauast välja hüppama ja arvutil igaksjuhuks ka neti juhtme ära tagant tõmbama??

Nozzu said...

Jah, sellel kasumi lukustamise teemadel on siin blogis juba pikalt vaieldud.
Täpsemalt selle postituse http://nozzu.blogspot.com/2008/04/ajalugu-kordub.html
kommentaariumis.

Ja ma olen endiselt seda meelt, et nö. kasumi lukustamine on pigem algajale omane ning tegelikult suht ohtlik strateegiline viga.

Jah, mul on tõesti ilge kiusatus välja joosta, kui on juba 15BB plussis aga see on vale, vale ja veelkord vale.

Selle kuu alguses oleks napilt juhtunud, et ma oleks ühe ainsa sessi jooksul maha mänginud pool sellest, mis ma eelmisel kuul teenisin.
Ilgelt eduline kuu oli, vaid kolm sessi võist lõppesid miinuses, sest ma olin alati plussi pealt välja jooksnud.
A sellise teguviisi tulemusena jäigi kasum tegelikult nii väikseks et, paar negatiivset sessi ning ongi ruineeritud su eelmise 30 sessi jooksul teenitu.

Nii, et ma ei pea harjutama mitte kasumi lukustamist vaid vastupidi, proovima kinni pidada enda jaoks kunagi kehtestatud reeglist, et juhtugu mis tahes, ma püsin pooltesit tundi lauas (lahkun varem vaid siis kui stack on kas kahekordistatud või siis olen kõik maha mänginud).