Sunday, May 4, 2008

Aprill: Pole paha

Kui ma aprilli alul tsiteerisin vahvat keskerakondlast Jaan Kundlat, siis nüüd, kuu kokkuvõtet tehes, annan kohe sõna teenelisele rahvaliitlasele, Villu Reiljanile. Jah, Villu, ole hea.
Aprilli jooksul mängisin 0.05/0.10 fullring limit lauas 1109 kätt. Aega kulus selleks 21 tundi ja 23 minutit. Sessioone oli kokku 31 ning vaid viis lõppesid neist negatiivse tulemusega.
Suurim miinus, millega lauast lahkuma pidin, oli 10 BB. Suurim kasum sessi lõpuks 15 BB.

Suurim võit vs suurim kaotus

Kõige suurem ühe käega võidetud kasum oli 17 BB, mil sain pocket ässadega flopil neliku. Juhtus see aprillikuu 26. päeval. Käsi ise siin.

Suurim ühe käga saadud miinus täpselt samal päeval. Kahjum 5 BB ja seda AKo-ga kui flopil koperdasin TPTK-ga vastase kolmiku otsa. Kurbmängu neljas vaatuses näeb siin.

Parim ja halvim stardikäsi

Kõige kasumlikum kaardikombinatsioon aprillikuu jooksul AA. See tuli kätte viiel korral ning täpselt samapalju kordi sai nendega ka pott koju toodud. Kokku 4.1 dollarit.

Kõige kahjumlikum kaardikombinatsioon sama perioodi jooksul AKo. Neid tuli kätte neljateistkümnel korral. Võita suutsin nendega ainult 29 % juhtudest. Nii et kokku jäin 1.59 daala miinustesse nendega.

Võrdlus märtsiga

Aprillis mängitud 1109 kätt. Märtis 1174
Aprillis kasum 9.52 dollarit. Märtsis -0.25 (ainult Trio cash)
Aprillis BB/100 8.58. Märtsis -0.21

Aprillikuu tulemused graafiliselt:

Märtsikuu tulemused graafiliselt:


Kokkuvõte

Võrreldes märtiga, läks mul aprillis cashis ikka väga hästi. Vaevalt, et ma nüüd nii palju paremini mängisin, lihtsalt märtsis oli äärmiselt halb kaardijooks. Näiteks kasvõi see sama stardikäsi AA, mis mulle aprillis kõige rohkem kasumit tootis, tõi mulle märtsis kõige suurema kahjumi.

Eesmärgid maiks

Jooksva kuu peamine eesmärk on teenida veel 10 dollarit ning kolida astme võrra kõrgemale, 0.10/0.20 lauda.

Lisaks peaks ennast niipalju kokku võtma, et suudaks ikka kunagi seatud ajalimiidist kinni pidada ja ikka poolteist tundi lauas püsida, mitte 10 BB suuruse kasumi pealt juba minema jooksma. Ent see ülessanne on võrreldes 10 dollari teenimisega ikka määratult raskem.
Samuti peaks suuremat rõhku panema eneseharimisele. Aprilli võidujoovastuses on see suht unarusse jäänud.

2 comments:

Anonymous said...

Einoh, sellist graafikut on ju lausa lust vaadata, eriti omaniku silmadega :) Eriti noobel on, et ühtegi kukkumist pole samuti kuu jooksul selgelt näha. Väga lahe!

Nozzu said...

Tänud :)
Sel kuul läks kõik vahvalt ülesmäge jah. Eks näis, mis mai toob.