Tuesday, April 15, 2008

Ajalugu kordub

Mnjah, kõik on tasakaalus. Kui eile sain aprillikuu suurima sessioonivõidu, siis tänane päev tõi aprillikuu suurima kaotuse - 10 BB.
Kahju, oleks täna paar BB võitnud, siis oleks olnud tagasi sealmaal, kust ma märtsi keskel kõrge kaarega alla kukkusin. Noh, vahepeal ilmselt olingi ning ajalugu hakkas kordama end. Rämps lugu kui head käed alt veavad. Aga tuleb ette.

12 comments:

Anonymous said...

Vot sellepärast ei saagi seda grab the money and run taktikat edukalt kasutada. Jah on tore vaadata, et nii lühikese ajaga nii hea tulemus.

Ja siis järgmine sess juhtub selline asi nagu täna.

Tuleme nüüd tagasi selle esimese hea päeva juurde - panid jooksu - aga oleks oma aja ära mänginud oleks ehk veel lisa tulnud. Seda tuleb eriti jälgida kui lauad eriti loose ja andmisaldis. Oma rush tuleb kenasti ära ikka kasutada ;)


Mina isiklikult soovitan sul ka teisi pokkerivorme vaadata kui sa fixed limitit mängid. Holdem pole kindlasti mitte kõige parem mäng ja kindlasti mitte ka kõige huvitavam. Omaha H/L, Stud H/L, Razz.
Mulle isiklikult sobib väga vahelduseks neid mängida - säilitad värskuse ja hakkad ka holdemit natuke teistmoodi nägema.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

to esimene anonymous
vastupidi. see graafik on just suurepärane näide "grab the money and run" taktika eelistest. vaata nüüd hoolega - esimene käsi sai ta QTs ja võitis sellega poti. kui ta oleks pärast seda kätt oma tänase päeva lõpetatuks lugenud oleks jälle üks edukas päev kirjas olnud.

Anonymous said...

to teine anonymous
sa vist alles alustanud mängimist.

Tahad süvaanalüüsi - see on umbes sama, et teeme hit and runni tanklast kütusevargust lootuses, et vahele ei jää - kuna me oleme kiired poisid. Aga elus ja pokkeris on üks ühine joon - statistika vastu ei saa.

Et siis sinu arust on alati vaja kirja saada edukas päev, olgugi, et see edukas päev sisaldab endas 1BB.? Aja endale siis 1000$ kokku ja käi 25/50nes blinde varastamas - saad hakkama, on ka edukas päev - kui ei saa, siis on sitt päev.

Asi pole selles kas edukas päev või mitte ja kui kiirelt sa asja lukku paned - lihtsalt kui sitt päev tuleb, siis sinu teooria annab kõik ära, aga kui hea päev, siis jookseb 1BBga. ASI ON SELLES, KES PIKAS PERSPEKTIIVIS ROHKEM ÕIGEID OTSUSEID TEEB.

PS! olen kerges rahalises kasumis, aga suures ajalises kahjumis oma pokkerimänguga mängija - et võta palun seda arvesse oma kohtuotsuse tegemisel.

Ah ja veel üks asi - kui head mängijad nii teevad, siis peab sellel asjal natuke sügavam põhjus olema, miks nad seda teevad, aga mitte SEE ON VALE!

Anonymous said...

"Eesmärk peab alati olema sess plussis lõpetada" - teine anonymous

Head mängiad ütlevad selle peale, et nende sessid on plussis zirka 55% juhtudest :) Et lase käia ja palun näita neid 99,99% plussis graafikuid. Ja ma ei mõtle siinkohal "head" mängijad vaid Head mängijad suure algustähega.

I anonymous

Anonymous said...

tra naljamies oled ikka, esimene anonymous. neil käib ju graafik mitu korda nulljoonest üles-alla päeva jooksul sinka vonka. pole siis ime kui nad lasevad oma päeva tulemuse "otsustada" ette planeeritud mängitud käte arvul või mängitud ajakogusel et nii paljud päevad miinuses lõpevad. kui nad järgiksid "grab the money and run" taktikat, siis olen kindel et nende miinuspäevade arv väheneks ulatuslikult.

Anonymous said...

teisisõnu - küsimus on selles, kas su eesmärk on teha häid otsuseid mitte ainult mängusituatsioonides vaid ka oma bankrolli haldamisel ja teenida kasumit pokkeriga või oled sa hasartmängur, kes mängib päevas kindla arvu käsi, et oma doos kätte saada ja ei hooli rahalisest küljest.

Anonymous said...

No ma ei tea - sa peaksid oma konsultatsioonifirma tegema hasartmänguritele.

Fakt on, et 99,99% mängijatest teeb seda vähemal või rohkemal määral hasardi pärast. Kui oled võitev mängija, siis on selleks adrenaliin, mida sa saad võitmisest. Teiseks mis teeb heast mängijast hea mängija on järgnev mõttekäik - maximize your winnings and minimize your losses. Seega need 55% sesse, mis nad võidavad, võidavad nad ikka tunduvalt suuremad kogused kui need 45% nad kaotavad.

Igatahes sarnanevad sinu sinisilmsed väited väga palju sellega, et 1. Iga päev on võimalik võita või vähemasti suurema osa päevadest. Sellest tulenevalt on iga äri, mida alustatakse alati kasumlik jne jne jne. Kuigi karm reaalsus on, et 90% ettevõtetest on lõpetanud tegevuse 5ndal tegevusaastal.


Arguing on the internet is like running in the Special Olympics...

Even if u win, u`re still retarded.

Kahjuks hakkab mulle see olukord seda lauset meenutama...

I anonymous

Anonymous said...

Esimene anonymous - Daniel Negreanu oled sa igatahes oma teooriaga kenasti täis kusenud.

http://www.pokerpages.com/articles/archives/negreanu02.htm

I anonymous

Anonymous said...

st. teine anpnymous

Nozzu said...

Väga hea artikkel Negreanult tõepoolest. Kes tervet artiklit lugeda ei viitsi, siis point on siin:

This system helped me avoid one of the pitfalls that are the downfall of the majority of poker players.
Playing long hours when you are stuck, and hitting and running with small wins. Everyone knows it's silly, but they can't control themself. T
hey are obssessed with putting a W in their records.
Well I've looked at some of those record books, they look like this: 2h +340, 3h +285, 2.5 +540, 5h +145, 6h +90, 1.5h +335. Not bad for a 10-20 game right. 20 hours for a profit of $1735 dollars. That's an hour $86.75!
But wait, you didn't see day seven, 15 h -2135. Hmmm, not so good after all. Hey six out of seven wins is pretty impressive, but what good is that?

Anonymous said...

Täitsa naljakas on mõne mehe teooriaid lugeda ikka:D

Mina küsiksin endalt kahte küsimust:

1) kas ma mängin õiges lauas?
2) kas minu hetke vorm on mängimiseks piisavalt hea või olen ma väsinud või mõjutatud mingite meeleolude poolt?

Kõik muu on puhas statistika ja ei oma mingisugust tähtsust, kas sa lõpetada sessiooni plussis või miinuses, sest nagu Nozzu oma blogis ka mainis, on pokkerimäng tegelikult ju üks pikk sessioon.