Thursday, April 10, 2008

Skillimäng

Kõigepealt, täna sain 3 BB kahjumit. See selleks. Lihtsalt ei olnud suurt millegiga mängida. Väikseid poket paire andis kolm. Kahega neist kaotasin, ühega tõin väikse poti koju. AKo kaotasin ja KK ning ATo võitsin. Rohkem ei saanudki midagi kätte.

Aga millest ma rääkida tahtsin, on see, et aeg ajalt tundub mulle, et isegi ahv suudab must paremini mängida.
No oli üks mees lauas, kes läks 100 prossu käsi vaatama. Kui sai millegile pihta, ükskõik millele, siis raises nagu segane. Näiteks polnud talle mingi probleem poket viitega raiseda isegi siis, kui turn tõi lauda teise kunni ning tema ainus lauda jäänud vastane hüper agressivseks muutus. Mõlemad tagusid chippe sisse palju jõudsid. Loomulikult ei saanud tema poket viied kunni kolmiku vastu.
Või siis teine siutatsioon. River toob lauda kolmanda masti, siiani lihtsalt callind mees teeb beti, meie kangelane vastab raisega. RAISEGA! Gamoon, selge ju et endine caller ootas masti. Selle kinnituseks raksatati muidugi reraise. A ikka ei jõua kohale, veel üks raise vaja kirja panna. No milleks??? Oli ju selge, et ta oma kahe paariga masti vastu ei saa. Samuti on lootusetu sellel levelil riverist mastiomaniku loobuma hirmutada. Milleks siis selline mäng?

Kas on võimalik, et tegemist oli mingi pokkeribotiga(sellise hästi algelisega) - sest mingit mõtlemisvõimet ta küll ei ilmutanud?

Enivei, isegi sellise mängustiiliga õnenstus tal paarikümne käega koguda 65 BB kasumit. 65! Seda on kordades rohkem kui mina möödunud kuul cashis teenisin. Ehk siis sellest ma järeldangi, et ahv, kes tunneb ainult bet ja raise nuppu on võimeline mind võitma.
Noh paarkümmend kätt hiljem oli ta muidugi pool oma kasumist jälle sujuvalt maha mänginud aga ikkagi. Kus on siin skill, ma küsin?

Ja jah, ma tean, et teoreetiliselt ta pikas perspektiivis kaotab, aga kui ise lähed tunnis neli korda flopile, siis on jube valus vaadata, kuidas siuksed mehed pappi kokku kühveldavad.

Graafikut ei näita täna. Pidin vahepeal laua laialijooksmise tõttu uude lauda kolima aga ei viitsind esimesest lauast pilti teha.

1 comment:

Anonymous said...

Äkki hakkas mingil hi-rolleril lihtsalt igav ja mõtles et teeb pulli madalal limiidil?

Ja limit ongi üks kahtlane mäng imo. Kunagi ise üritasin ka limitis läbi lüüa, jõudsin 2$/4$ 'ni välja, siis lõin käega. Haige mäng.
Limit Heads-Up muidugi mingil määral erinev.