Friday, April 11, 2008

One of those days

Täna mõtlesin juba mängu ajal, et panen pealkirjaks siukse viriseva "One of those days". See oli umbes siis, kui olin juba 10 BB miinuses ja kartsin, et mängin täna lahedalt kogu stacki ehk 25 BB maha.

No õnneks ei läinud nii aga pealkirjast loobuda kah ei raatsinud. Sain viimaks mõned korrad flopile pihta ja vedasin end plusspoolele. Mitte palju aga 3 BB. Siis oli ka poolteisttundi täis ja kobisin välja.

Millega ma langesin ja tõusin? Haa, vaadake ise, mõtlesin täna laheda täienudse graafikule välja(kui mängid ühes lauas, on piisavalt aega mõtelda :) ). Nimelt, kui ma viitsin, siis nüüd ja edaspidi kirjutan graafikule juurde suuremad võidud ja valusamad kaotused toonud käed. Usun, et see on huvitav. (Ega te seda ilma pildile klõpsamata välja ei loe)

2 comments:

Ranka said...

Tahtsin su hääletust kommenteerida. Investeeringu all pead silmas "deposiiti"?

Kui jah siis EI. Mitte mingil juhul! Ehita bankroll nullist ja kõik oma käega, mitte mingit deposiiti! Sellest tulebki deposiidi sõltuvus, ah tegin korra teen veel. Kui sa ehitad kõik oma käega ning näed vaeva siis on ka tulemus ilusam. Ja pärast kui oled jõudnud kaugele ja kõrgele siis meenutad vanu häid aeg, et olid alles ajad... Ja siis alati tead, et juhtugi mis tahes sa jääd alatiseks beatima väikseid limiite.

Nozzu said...

Selle peale pole mul muud öelda kui "Word" !