Monday, April 14, 2008

Grab the money and run!

Ütleme nii, et pean täna õhtul veel tööd tegema. Sestap võtsin oma kärmelt kokkuaetud 15 BB ning kaapisin lauast minema.
Näotu lugu küll aga...nagu öeldakse, ongi pokkerimäng tegelikult üksainus pikk sessioon, nii pole vahet, millal ning kui palju ma seda korraga mängin.

5 comments:

Anonymous said...

õige. kasum lukku panna on miski mida paljud muidu head mängijad ei oska teha. nad mängivad näiteks kindla arvu käsi või kindla arvu minuteid. SEE ON VALE! eesmärk peaks olema ikka iga sessioon (mängukord) plussis lõpetada.

Nozzu said...

Mkmm, siinkohal söandaks tegelikult vastu vaielda.

Selline kasumile orienteeritud mängimine võiks toimida siis samuti ainult kindla reegli järgi. Ehk paned enda jaoks paika kui madalale lased stacki langeda või kui kõrgele tõusta, enne kui lahkud.

Lihtsalt kasumist ei saa lähtuda, sest siis..noh, siis ei ole kunagi selge millal väljuda. 1 BB on kah juba kasum...kas minna välja? Või minna välja kohe, kui esimene võit on käes. Aga sellisel juhul oleks ma täna võitnud ainult 8 BB.

Samuti ei õigusta ennast kahjumi puhul kohe lahkumine, sest tegelikult on ju võimalik ennast miinusest jälle välja mängida.

Kui aga ainus eesmärk on see, et igal juhul kasumis lõpetada, siis võid toksida pool päeva ning ikkagi on lõpuks stack otsas. Olen seda paar korda õle elanud.

Seega, ma pooldan tegelikult kindla arvu minutite mängimist.
Tõsi jube raske on sellest kinni pidada, kui oled juba norm. kasumi kokku ajanud. Siis tahaks lauast lesta lasta, et maha ei mängiks.

Aga noh, see on ainult minu seisukoht. Ma ei õtle, et sinu oma vale on.

Nozzu said...

ja jah "õle" ja "õtle" muidugi :D. Tegelikult teen ma ikka õ ja ü vahel vahet küll. Aint ma ei saa sel tobedal klaveril kunagi õigetele tähtedele pihta.

Anonymous said...

ma ei saa jälle kunagi flopile pihta. igaühel omad mured :(

Nozzu said...

Statisitliselt, nagu ma 2+2 foorumist lugesin, on keskmine flopi tabamis protsent umbes 38%, selle hulka loetakse ka madalaima paari kokkusaamist. Mis tähendab, et tõenäosuisus top pair flopata, on veelgi madalam.


Seega, enamus kordi sa ei saagi flopile pihta saada. Kümnest flopivaatamisest kuus läheb statistika kohaselt täiesti metsa.
Aga vaevalt küll, et sa nüüd üldse floppi ei taba ;).
Oota oma hetke rahulikult ja siis kraabi raha kokku.